U bent hier

Privacy en cookie-beleid

Auberge La Douce Montagne vindt jouw privacy belangrijk en daarom gaan we zorgvuldig om met de persoonsgegevens die je met ons deelt. In deze privacyverklaring leggen we uit hoe we dat doen.

Alle persoonlijke informatie die je via onze formulieren verstuurt, waaronder gegevens als je naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres worden niet door ons verkocht of verhuurd aan entiteiten of individuen buiten Auberge La Douce Montagne. Auberge La Douce Montagne zal via de website nooit vragen om creditcard- of bankpasgegevens en wij verzoeken je deze gegevens onder geen beding in te vullen op de formulieren binnen deze website.
heb je vragen over hoe wij omgaan met jouw persoonlijke gegevens, dan kun je ons alijd bereiken via Auberge La Douce Montagne , gevestigd aan 450, route des Fonderies Royales, 38114 ALLEMONT (Isère) in Frankrijk, info@ladoucemontagne.com.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Auberge La Douce Montagne verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt. Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

  • Voor en achternaam
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld, in correspondentie en telefonisch
  • Locatiegegevens
  • Gegevens over jouw activiteiten op onze website
  • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via info@ladoucemontagne.com, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Auberge La Douce Montagne verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

  • Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren (Grondslag: Overeenkomst)
  • Je te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten Grondslag: Overeenkomst)
  • Om goederen en diensten bij je af te leveren (Grondslag: Overeenkomst, )
  • Auberge La Douce Montagne analyseert jouw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren en het aanbod van producten en diensten af te stemmen op jouw voorkeuren. (Grondslag: Gerechtvaardigd belang)
  • Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder (Grondslag: Toestemming)
  • Auberge La Douce Montagne volgt jouw surfgedrag over verschillende websites waarmee wij onze producten en diensten afstemmen op jouw behoefte (Grondslag: Gerechtvaardigd belang).
  • Auberge La Douce Montagne verwerkt ook persoonsgegevens als wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor onze belastingaangifte (Grondslag:, Contractuele of wettelijke verplichting).

Geautomatiseerde besluitvorming

Auberge La Douce Montagne neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Auberge La Douce Montagne ) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Auberge La Douce Montagne bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld, of die volgens de wet verplicht zijn. 

Delen van persoonsgegevens met derden

Auberge La Douce Montagne verkoopt jouw gegevens niet aan derden en zal je gegevens uitsluitend verstrekken indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in onze opdracht, maken wij afspraken om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Auberge La Douce Montagne blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Cookies

Een "cookie " is een klein data-tekstbestand dat wordt geplaatst in uw browser. Het zorgt ervoor dat Auberge La Douce Montagne je elke keer dat je deze website bezoekt, kan herkennen. Op die manier kunnen wij je een optimale bezoekerservaring bieden. Cookies zelf bevatten geen persoonlijke informatie en Auberge La Douce Montagne gebruikt geen cookies om persoonlijke informatie te verzamelen.

We gebruiken cookies om content te personaliseren, om functies voor social media te bieden en om ons websiteverkeer te analyseren. Onze site bevat, zoals de meeste websites, ook functionaliteit die door derden wordt aangeboden. Een gebruikelijk voorbeeld is een ingesloten YouTube-video. Het uitschakelen van deze cookies zal waarschijnlijk de functies breken die deze derde partijen bieden. Ook delen we geanonimiseerde informatie over je gebruik van onze site met onze partners voor social media, advertenties en analyse. Deze partners kunnen deze gegevens combineren met andere informatie die jij aan ze hebt verstrekt, of die ze hebben verzameld op basis van jouw gebruik van hun services.

Volgens de wet mogen wij cookies op jouw apparaat opslaan als ze strikt noodzakelijk zijn voor het gebruik van de site. Voor alle andere soorten cookies hebben we je toestemming nodig. De eerste keer dat je op onze site kwam, hebben we je daarvoor akkoord gevraagd.

Je toestemming geldt voor de volgende gebieden: www.ladoucemontagne.com

Anonieme statistieken van bezoekers

Wij gebruiken cookies ook om bezoekersstatistieken samen te stellen, zoals hoeveel mensen onze website hebben bezocht, welk type technologie zij gebruiken (bijv. Mac of Windows, die helpt te identificeren wanneer onze site niet werkt zoals het hoort voor bepaalde technologieën), hoe lang ze besteden op de site, op welke pagina ze kijken etc. Dit helpt ons om onze website continu te verbeteren. Deze zogenaamde "analyseprogramma's" vertellen ons ook of, op anonieme basis, hoe mensen deze site bereikten (bijv. Van een zoekmachine) en of ze hier al eerder waren geweest om ons te helpen meer geld te steken in het ontwikkelen van onze diensten voor u in plaats van marketinguitgaven.

Soorten cookies

Deze website maakt dus gebruik van verschillende soorten cookies. Sommige cookies worden geplaatst door diensten van derden die op onze pagina's worden weergegeven.

Onze functionele en technische cookies helpen ons:

  • Onze website te laten werken werken zoals je zou verwachten inclusief:

    • ons reserveringsformulier en het afrekenen te laten werken
    • jouw zoekinstellingen te onthouden
    • te onthouden of je onze algemene voorwaarden hebt geaccepteerd
    • je te laten zien welke pagina's je onlangs hebt bezocht
    • jouw instellingen en voorkeuren te onthouden tijdens en tussen bezoeken
  • De snelheid / veiligheid van de site te verbeteren
  • Jou toe te staan pagina's te delen met sociale netwerken zoals Facebook
  • Voortdurend onze website voor jou te verbeteren
  • Onze marketing efficiënter te maken (uiteindelijk helpt dat ons om de service te bieden die we doen tegen de prijs die we doen)

We gebruiken geen cookies om:

  • Persoonlijk identificeerbare informatie te verzamelen (zonder uw uitdrukkelijke toestemming)
  • Gevoelige informatie te verzamelen (zonder uw uitdrukkelijke toestemming)
  • Gegevens door te geven aan advertentienetwerken
  • Persoonlijke identificeerbare gegevens door te geven aan derden
  • Verkoopcommissies te betalen

Afmelden voor cookies

Bij jouw eerste bezoek aan onze website hebben wij je al geïnformeerd over deze cookies en hebben we je toestemming gevraagd voor het plaatsen ervan. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen. Zie voor een toelichting: https://veiliginternetten.nl/themes/situatie/cookies-wat-zijn-het-en-wat-doe-ik-ermee/

LET op: Als je cookies uitzet, zal de site waarschijnlijk niet meer zo werken zoals je zou willen.

Onze website gebruikt de volgende cookies :

Noodzakelijk
Technische of functionele cookies helpen een website bruikbaarder te maken, door basisfuncties als paginanavigatie en toegang tot beveiligde gedeelten van de website mogelijk te maken. Zonder deze cookies kan de website niet naar behoren werken. Voor deze cookies hoeven wij geen toestemming te vragen.

Wie

Naam

Vervalt op

informatie

LDM

has_js

-

Drupal content management-systeem gebruikt dit om te controleren of de gebruiker js-ondersteuning heeft of niet, gebruikt voor een correcte afhandeling van gebruikers met / zonder js. Vervaldatum: met sessie

LDM

DRUPAL_UID

SSESS

2018-06-17

Drupalsessie cookies

Websites gebruiken gewoonlijk sessiecookies om ervoor te zorgen dat u wordt herkend wanneer u van pagina naar pagina binnen één site gaat en dat alle informatie die u hebt ingevoerd onthouden wordt. Zonder een cookie telkens wanneer u een nieuwe webpagina opent, behandelt de server waarop die pagina is opgeslagen u als een geheel nieuwe bezoeker.

Statistieken
Statistische cookies helpen eigenaren van websites begrijpen hoe bezoekers hun website gebruiken, door anoniem gegevens te verzamelen en te rapporteren.

Wie

Naam

Vervalt op

Informatie

Google Analytics -

_gat

_ga

_gid

2018-05-24

2020-05-23

2018-05-25

-

Deze cookies worden gebruikt om informatie te verzamelen over hoe bezoekers onze website gebruiken. We gebruiken de informatie om rapporten samen te stellen en om ons te helpen de website te verbeteren. De cookies verzamelen informatie in een anonieme vorm, inclusief het aantal bezoekers van de website en blog, waar bezoekers naar de website zijn gekomen en de pagina's die ze hebben bezocht.
Lees Google's overview of privacy and safeguarding data

Marketingcookies
Marketingcookies worden gebruikt om bezoekers te volgen wanneer ze verschillende websites bezoeken. Hun doel is advertenties weergeven die zijn toegesneden op en relevant zijn voor de individuele gebruiker. Deze advertenties worden zo waardevoller voor uitgevers en externe adverteerders.

Wie

Naam

Vervalt op

Informatie

ShareThis

__unam

2019-02-24

De "__unam" cookie wordt ingesteld als onderdeel van de ShareThis-service en bewaakt de "click-stream" -activiteit, b.v. bekeken webpagina's, navigatie van pagina naar pagina, tijd besteed aan elke pagina, enz. De ShareThis-service identificeert u alleen persoonlijk als u zich afzonderlijk hebt aangemeld met ShareThis voor een shareThis-account en uw toestemming hebt gegeven. U kunt het privacybeleid van ShareThis hier lezen. Op deze pagina wordt ook uitgelegd hoe u zich kunt afmelden voor de traceeraspecten van de ShareThis-service als u dat wilt.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Auberge La Douce Montagne en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen. Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevens overdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar info@ladoucemontagne.com.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek . Auberge La Douce Montagne wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-perso....

Nieuwsbrieven

Wij sturen enkele malen per jaar via de online tool Mailchimp een e-mail  nieuwsbrief om onze voormalige, aankomende en potentiele gasten te informeren over de laatste nieuwtjes over het hotel, aanbiedingen en nieuws over activiteiten in de omgeving. Je e-mailadres wordt opgeslagen in Mailchimp. Hoewel Mailchimp een Amerikaans bedrijf is, voldoet het (net als bijvoorbeeld Google) aan de strenge Europese privacy regels.  De opslag van je gegevens is voor onbepaalde tijd. Je kunt je uitschrijven wanneer jeu maar wilt via de link in de nieuwsbrieven of door een mail te sturen naar info@ladoucemontagne.com met de melding “uitschrijven nieuwsbrief”.

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Auberge La Douce Montagne neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op via info@ladoucemontagne.com.